jueves, 26 de marzo de 2009

Com és un dia al Campus? Cómo es un día en el Campus?

Cal tenir en compte que els nens i nenes del Campus realitzen els entrenaments i partits en grups d'edats i per això no tots els grups tenen els mateixos horaris, no obstant, hi ha una sèrie de rutines que es realitzen conjuntament, com l'hora de llevar-se i els àpats. Així doncs, aquest seria un horari base bastant aproximat:

Depenent de la demanda de places de categoria infantil, aquests podrien realitzar tres sessions d'entrenament diàries: a) Qualitats físiques bàsiques b) Tècnica i tàctica individual i col·lectiva i c) Partit (per la tarda).
_________________________________

Hay que tener en cuenta que los niños y niñas del Campus realizan los entrenamientos y partidos en grupos por edades y por eso no todos los grupos tienen los mismos horarios, no obstante, hay una serie de rutinas que se realizan conjuntamente, como la hora de levantarse y las comidas. Así pues, éste sería un horario base bastante aproximado:

Dependiendo de la demanda de plazas de categoria infantil, éstos podrían realizar tres sesiones de entrenamiento diarias: a) Cualidades físicas básicas b) Técnica y táctiva individual y colectiva y c) Partido (por la tarde).